HAKKIMIZDA

officeAkson Mekanik, kontrollü havanın sağlandığı, temizoda ve steril alan sağlayıcısı olarak sektörde yer edinmiştir. Genç, dinamik ve öğrenmeye açık kadrosu ile hızla ilerlemekte, bu süreçte eğitimlerini ve bilgi edinimlerini ön planda tutarak, teknolojiyi yakından takip etmektedir.

Hastaneler (Ameliyathane/Yoğun Bakım/Sterilizasyon Üniteleri), ilaç fabrikaları, temizodalar, kemoterapi ilaç hazırlama üniteleri, TPN ilaç hazırlama üniteleri, kordon kanı bankaları, enfeksiyon riski olan hasta odalarının yanı sıra gıda ve kozmetik üretim alanlarında, hijyenik havalandırma, anahtar teslim mekanik ve otomasyon taahhüt, projelendirme, kurulum, filtrasyon (hepa filtre, kompakt filtre, torba filtre, kaset filtre vb.) ve validasyon test hizmetleri konularında müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hareket etmekteyiz.

Hassas havalandırma sistemlerinin projelendirilmesi, uygulanması ve devreye alınması kalifiye, uzman teknik ekip tarafından yapılması halinde, sistem daha güvenli, verimli ve enfeksiyon riski taşımayan bir yapıya kavuşur. Bu nedenle; bizimle çalışmanızı öneriyoruz.

Önceliğimiz, müşteri memnuniyeti sağlayarak, sektörde liderliği hedef alıp, ulaşacağı hedef yolunda sürekli gelişen ve üreten bir firma olmak. Üretken, yenilikçi ve farklı yönlerden bakabilen, genç kadromuzla, müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda, ihtiyaca uygun çözümler sunmaktayız.



BİZE ULAŞIN

Akson Mekanik Müh. İnş. Taah. Tıbbi Cihz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Öveçler Mah. 1335. cad. No: 56 / 1  Çankaya / ANKARA TÜRKİYE

Tel: +90 0312 387 07 80

Fax: +90 0312 387 07 88

Email: info@aksonmekanik.com